Инфо

18. новембар 2019.18. нов 2019.
Хонда против бицикла

Хонда против бицикла

У среду шабачка "Мачва" гостује "Црвеној Звезди" у осмини финала Купа Србије. Ко је велики фаворит је јасно, чак и када "Мачва" игра у пуном саставу, а посебно када је оптерећена повредама те неколико првотимаца неће моћи да наступи. На званичној конференцији за медије, тренер Драган Аничић метафором је описао шансе свог тима на стадиону "Рајко Митић".

-Много волим да гледам мото трке. Најбољи возач вози Хонду, е Црвена Звезда вози Хонду у среду, ми возимо бицикл. Једина шанса да бицикл победи Хонду је да возач Хонде, најпре потцени бицикл, потом направи грешку и излети са стазе или се мотор поквари. Бицклу може да спадне ланац, али њега ћемо брзо наместити. Јасно је ко је фаворит и ко се пита. Не можемо да рачунамо на: Ристивојевића, Ивића, Адамовића, Марића, још неки играчи су упитни, Маринковић такође, те ћемо вероватно шансу пружити од првог минута или у току утакмице и играчима из омладинског састава који тренирају са првим тимом попут: Тривановића, Кнежевића, Џелебџића, односно младим играчима: Дукићу, Божићу, Илићу. Можемо да се боримо и надамо чуду - рекао је Аничић.

Стрелац победоносног гола пре годину и по дана у четвртфиналу Купа када је Мачва елиминисала Звезду, Филип Пејовић, капитен тима, дели мишљење шефа о шансама, али обећава борбу.

-То су лепе успомене, но онда смо ми били много квалитетнији него сада и околности су биле другачије. Нема потребе говорити о Звезди, али никада се нисам унапред проедавао и увек сам очекивао максимум од својих играча, тако је и сада. Не смемо да се уплашимо и морамо да се боримо - рекао је Пејовић.

Утакмица стартује у среду од 18 часова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa