Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Зеленовић: Скупштина Србије одмах да смени Синишу Малог

Зеленовић: Скупштина Србије одмах да смени Синишу Малог

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић позвао је председницу Народне скупштине Мају Гојковић да у року од 24 часа закаже ванредну седницу на којој ће бити смењен лажни доктор наука Синиша Мали.


"Београдски Универзитет успео је да се одупре незабележеним притисцима власти и да донесе једину могућу одлуку. Цела земља већ пет година зна да је Синиша Мали плагијатор, а штета коју је учинио Универзитету и угледу Србије у свету је непроцењива. Замислите само шта о нашој земљи данас причају у Светској банци, Међународном монетарном фонду или Европској инвестиционих банци, када је доказано да нам је министар финансија преварант?" - нагласио је Зеленовић.

"Синиша Мали је човек са хиљаду афера. Тужилаштво и полиција до сада нису имали снаге да га процесуирају ни за рушење Сава мале, ни за породично насиље о коме је јавно сведочила његова супруга, ни за његове сумњиве оффсхоре компаније, ни за десетине станова за које поседује, ни за кршење Закона о агенцији за борбу против корупције, ни за сумњиве послове његовог брата...Ипак, иако са великим закашњењем, Београдски универзитет је смогао снаге да каже "ДОСТА!" и то улива наду да ова земља има будућност" - закључио је председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић.
TV Šabac

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa