Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
Сутра после јутарњег мраза, претежно сунчано и мало топлије

Сутра после јутарњег мраза, претежно сунчано и мало топлије

У Србији ће сутра после умереног мраза и местичне магле по котлинама и долинама бити претежно сунчано и мало топлије, док се поподне на југозападу и југу, а касније у централним и источним крајевима очекује наоблачење, местимично с кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура кретаће се од минус шест до минус један, а највиша дневна у Тимочкој Крајини око два, а у осталом делу од пет до до 11 степени Целзијуса.

У Београду ће сутра ујутро после слабог мраза бити претежно сунчано и мало топлије. Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Јутарња температура биће од минус три до минус један, а највиша дневна око десет степени. Током ноћи предвидја се наоблачење са слабом кишом.

У Србији ће за викенд бити умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, у недељу уз делимично разведравање. Јутарња и дневна температура ће бити у постепеном порасту. У понедељак у већем делу земље биће суво релативно топло уз постепено повећање облачности, а после подне и увече ново наоблачење са кишом са северозапада.

Биометеоролошка прогноза за петак, 6. децембар:

Очекивана метеоролошка ситуација биће нешто поволјнија за хроничне болеснике. У јутарњим сатима опрез се саветује кардиоваскуларним болесницима и астматичарима. Могући су главоболја, нервоза и болови у мишићима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa