Инфо

21. јануар 2020.21. јан 2020.
СНС осуђује писање графита

СНС осуђује писање графита

Повереништво Градског одбора Српске напредне странке Шабац најоштрије осуђује исписивање графита увредљивог садржаја на згради Основног суда.

Упркос огромном незадовољству које постоји у Шапцу због поступака носилаца локалне власти, ружење нашег града не сме да буде део политичке борбе. Свако одговара за своје поступке, посебно у политици, где све зависи искључиво од народа. Стога сматрамо да у Шапцу постоји само једно место да се актуелној градској власти искаже незадовољство, а то је бирачко место.

Није први пут да се у нашем граду појаве графити сличног садржаја. Сваки пут оптужена је Српска напредна странка, иако ово никада није био манир наше странке. А најновији графит освануо је у светлу најава за дебату под називом “Србија: дан после Вучића” која је заказана за петак.

Сматрамо да ово није случајно и да је у недостатку теме организаторима и учесницима најављене дебате, међу којима је и потпредседник Омладине Двери, ово још један покварен начин да се Српска напредна странка прозива.

Реч је искључиво о неспретном покушају да се преко Српске напредне странке остваре ситни политички поени.

У последњих годину дана, протесте које организује “Савез за Србију” прати насиље, рушење, пребијање и разбијање и то је начин на који се део српске опозиције бори. Они не познају ништа друго осим силе.

У исто време, протести које у Шапцу организује Српска напредна странка мирни су и од 7. маја 2019. године када су почели, није се догоди ниједан инцидент. Управо је то оно што саборце Драгана Ђиласа, Бошка Обрадовића и Небојше Зеленовића тишти, па у немогућности да упристоје своје понашање, своја недела приписују нама.

Извор: ГО СНС Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa