Инфо

26. фебруар 2020.26. феб 2020.
Село није заборављено

Село није заборављено

Припремa за асфалтирање пута који повезује град Шабац и општину Владимирце, почела је данас у Орашцу. Наведена деоница је део локалног пута Орашац-Мрђеновац, и од великог је значаја јер спаја Орашац, Мрђеновац и Миокус са шабачке стране и Драгојевац, Звезд и Прово са владимирачког дела.

Саобраћајница је дугачка два километра и широка пет метара, док је средства за извођење радова у висини од 30 милиона динара, обезбедио град Шабац.

Село није заборављено, казао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и додао:
-Прошле године смо у инфраструктуру инвестирали око 10 милиона евра. Планирамо да у прва четири месеца ове године инвестирамо још додатних пет милиона евра. Ово је наставак инвестиције из прошле године и нема никакве везе са изборном кампањом.

Градоначелник је овом приликом истакао и питање за грађене Шапца:“Да ли желе да одбране снажне инвестиције и модернизацију једног слободног града или желе да дозволе да Сандокан отме наш град“, питање о којем ће суграђани моћи да размишљају у следећа два месеца.

Радови на овој деоници би требало да се окончају за петнестак дана. А у наредних неколико дана очекује се почетак радова на општинском путу који ће спајати Мачвански Причиновић у општини Шабац и Мачвански Метковић у општини Богатић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa