Инфо

6. април 2020.6. апр 2020.
ЗАЈЕДНО ЗА ОСМЕХ: Бесплатни прегледи за децу

ЗАЈЕДНО ЗА ОСМЕХ: Бесплатни прегледи за децу

Фондација „Заједно за осмех“ је основана 2019. године са жељом, групе младих људи, да својим деловањем помогну, унапређење социјалне и здравствене заштите деце у Републици Србији.

Све су започели са жељом да пруже подршку оболелој деци и њиховим породицама у циљу лечења, медицинског збрињавања и опоравка, да помогну промовисању и унапређењу система дечије здравствене заштите, да пруже сваки вид помоћи и подршке онима којима је то потребно.

– Подсећања ради, годишње у нашој земљи од малигне болести оболи око 330 деце и уместо да се играју у парковима са другарима, надмећу у спортским играма, смеју се разним дечијим смицалицама, уживају са својим мамом и татом, браћом и сестрама, они се свакодневно боре са боловима, инфузијама, таблетама, па и самим животом. Шок, страх, немоћ, а на крају и смрт- то је судбина сваког 7. оболелог детета у Републици Србији, кажу из ове фондације.

– Имајући у виду да је од 1999. године тј. након бомбардовања број оболеле деце у сталном порасту, пред свима нама је још већа и јача борба за ту децу, за њихово излечење, њихов осмех, закључују из фондације Заједно за осмех.

Ако се питате како бисте баш Ви могли да помогнете, одговор је једноставан.
Почев од финансијских донација које могу бити једнократне или на месечном нивоу на рачун фондације, финансирањем разних пројеката које за циљ имају повећање квалитета живота оболеле деце.


Даље не мање важно, уколико сте власник или руководилац неког привредног субјекта можете да омогућите бесплатне услуге или производе за оболелу децу или пак значајније попусте за Ваше услуге / производе ( за више информација контактирајте фондацију путем емаил-а или на доле наведен број телефона).

Телефон: +381 64 238 7792
Е-пошта: info@zajednozaosmeh.com

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa