Инфо

7. април 2020.7. апр 2020.
Асфалт после скоро три деценије чекања

Асфалт после скоро три деценије чекања

Житељи улице Марка Краљевића у Мајуру, после скоро три деценије чекања, данас су добили асфалт. Радови дужине 800 метара финансирани су програмом два на динар.

Горан Цветковић


- Хвала комшијама који су се одазвали на позив и дали свој допринос у асфалтирању ове улице. С обзиром да је реч о радовима који су дугорочни, волео бих да се више житеља овог дела Мајура одазвало, и тиме показало своју солидарност- изјавио је Горан Цветковић, мештанин улице Марка Краљевића, и изразио захвалност шабачкој Градској управи на финансијској помоћи приликом реализације радова.

Небојша Зеленовић


-Захваљујем се мештанима улице у Мајуру на учешћу у овој инвестицији. Градска управа Шабац је ту да у сваком тренутку помогне у реализацији оних пројеката које грађани сматрају најзначајнијим. Чак и у ово невреме- истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и искористио прилику да најави расподелу заштитиних маски у овој месној заједници која је заказана за сутра.

Осврћући се на актуелну ситуацију проузроковану пандемијом корона вируса, градоначелник је изразио уверење у солидарност грађана Шапца и њихову одговорност.

-Позивам грађане да остану код куће. Уколико морају неки посао да обаве, нек то ураде са заштитном опремом, јер само тако показујемо одговорност и према себи и према другима- изјавио је градоначелник.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa