Инфо

1. мај 2020.1. мај 2020.
фото: www.ossrb.org

фото: www.ossrb.org

ОСС донео коначну одлуку

Ишчекујући одлуке спортских савеза поводом сезоне прекинуте још средином марта услед увођења ванредног стања, први је коначну одлуку донео Одбојкашки савез Србије (ОСС). Сезона је проглашена завршеном, није поништена, већ су према тренутном стању проглашена окончаном.

Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије, председништво Одбојкашког савеза Србије и директор такмичења ОСС, на електронској седници, одржаној у уторак, 28. априла, донели су одлуку да се прекидају и сматрају окончаним такмичења у Банка Поштанска штедионица Супер лиги, Првој лиги и Првој Б лиги за такмичарску 2019/2020. годину.

Проглашавају се победници прва три ранга такмичења према затеченом стању. ТЕНТ из Обреновца у конкуренцији сениорки и Војводина НС семе из Новог Сада у конкуренцији сениора проглашавају се за прваке Србије, односно победнике Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2019/2020.

Срем из Сремске Митровице у конкуренцији сениорки и Борац из Старчева у конкуренцији сениора проглашавају се победницима Банка Поштанска штедионица Прве лиге 2019/2020. и стичу право наступа у Суперлиги у сезони 2020/2021.

Извор: Спортски журнал

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa