Инфо

25. мај 2020.25. мај 2020.
Град расписао јавни позив за финансирање трошкова вантелесне оплодње

Град расписао јавни позив за финансирање трошкова вантелесне оплодње

Савет за здравље Града Шапца прошле недеље је расписао јавни позив за финансирање трошкове вантелесне оплодње на територији Града. Ово је четврти пут да град финансира трошкове вантелесне оплодње и предвиђени износ је три милиона динара, што су средства за 10 парова. Позив траје два месеца.



-Сви они који су већ искористили право да конкуришу за средства из буџета Републике, или не испуњавају њихове услове, имају могућност да конкуришу на јавни позив нашег Града. До сада је кроз овај програм прошло 34 пара. То јасно говори да је свим паровима који су испунили све услове који су предвиђени јавним конкурсом и притом су прошли комисију која је закључила да у потпуности одговарају условима, финансирана вантелесна оплодња. Желим да оснажим вољу код свих будућих парова који ће конкурисати на јавни позив и да изразим наду да ће имати прилику да се остваре као родитељи и теме усреће не само себе, него и све нас, навела је начелница Одељења за друштвене делатности Татјана Марковић.

Сви који су заинтересовани о условима се могу обавестити у "Гласу Подриња" од 21. маја, на сајту Града Шапца и на огласној табли у Градској управи.

До сада је захваљујући овој градској мери рођена једна беба, а још два пара чекају три бебе.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa