Инфо

31. мај 2020.31. мај 2020.
Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Црна Гора отвара граничне прелазе

Национално координационо тело за заразне болести (НКТ) одлучило је да од сутра, 1. јуна, Црна Гора отвори све путне граничне прелазе према суседним државама који су били затворени у оквиру мера против ширења корона вируса, саопштено је из Владе.

У поноћ се отварају до сада затворени гранични прелази са Србијом: Ранче - Јабука на путу Пљевља - Пријепоље, Вуче - Годово на путу Рожаје - Тутин, и Чемерно на путном правцу Пљевља - Прибој.


Са Албанијом биће отворени прелази Грнчар - Башким, на путном правцу Плав - Скадар и Сукобин - Мурићан на путном правцу Улцињ - Скадар, а са Хрватском: Кобила - Витаљина на путном правцу Херцег Нови - Витаљина - Дубровник.

Са Босном и Херцеговином: Шћепан Поље - Хум на путном правцу Плужине - Фоча, Шула - Витина на путном правцу Пљевља - Фоча, Ситница - Зупци на путном правцу Херцег Нови - Требиње и Метељка - Метаљка на путном правцу Пљевља - Чајниче.

Остаје привремено затворен путни гранични прелаз Враћеновићи - Делеуша са Босном и Херцеговином на путном правцу Никшић - Билећа који је затворен 27. фебруара због градње граничне инфраструктуре.

Како је саопштено, остаје мера да у Црну Гору могу да путују држављани и резиденти земаља у којима је мање од 25 оболелих на 100.000 становника.


Извор Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa