Инфо

8. август 2020.8. авг 2020.
фото: фб страница ФК Мачва (прошлосезонски дуел)

фото: фб страница ФК Мачва (прошлосезонски дуел)

Ништа не можемо изгубити

Тренер и играчи шабачке "Мачве" сложни су у оцени да у недељном дуелу против Црвене Звезде апсолутно немају шта изгубити. Жале што неће бити навијача, а обећавају да ће се трудити, да у улози апсолутног аутсајдера, покажу карактер, намуче Звезду, а снове о изненађењу нико не може одузети.

-Када играте против Црвене звезде, ствар је јасна, то је сигурно најквалитетнија екипа у нашој лиги, што не значи да се ми предајемо пре утакмице. Сигурно је да ћемо покушати да на сваки могући начин неутралишемо тај њихов квалитет у играчком кадру, не плашимо се, ово је за нас један изазов и играчи ће покушати оно што је у овом тренутку можда неоствариво. Звезда има 30-так играча у свом погону и сваки од њих има квалитет да реши утакмицу, а у претходна два кола имали сте прилику да видите лепу и ефикасну игру црвено-белих. У неким утакмицама које смо играли раније против Звезде, показало се да можемо да им парирамо, неке партије су решавали лагано, тако да очекујем од мојих играча прво да уживају у овој утакммици, као и да дају све од себе да забележимо добар резултат - истакао је тренер Драган Аничић.

Пејовић Филип предводи Мачву и у четвртој суперлигашкој сезони. Утакмице против Звезде види као, пре свега, част и прилику да се екипа покаже и изнад очекивања. Фаворит је јасан.

-О Звезди не бих пуно говорио, опште је познато какав је то клуб и колико је квалитетан тим. Што се тиче нас, мислим да смо добро стартовали ово првенство, могли смо бодовно боље да стојимо, али ниво игре је добар и заиста много бољи него прошле сезоне - рекао је Пејовић.

Утакмица против Црвене Звезде заказана је за недељу, од 18:30 на стадиону Мачвр. У прва два кола Мачва је забележила победу 1:0 против Бачке и пораз у Милановцу, од Металца 1:2.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa