Инфо

15. март 2018.15. мар 2018.
Предавање о брендирању на друштвеним мрежама

Предавање о брендирању на друштвеним мрежама

Како се брендирати на друштвеним мрежама и зашто била тема је другог скупа у Стартит центру Шабац. Друштвене мреже могу помоћи у стицању онлајн препознатљивости, упознавању са публиком и некога учинити приступачнијим не само постојећим, већ и новим корисницима. На догађају говорио је Никола Вуковић, млади предузетник, оснивач агенције за дигитални маркетинг „Евоке”.
- Добро да су људи заинтересовани и да су освестили да је брендирање на душтвеним мрежама актуелно. Ништа се није променило у последњих сто година, само се пажња људи преселила на друго место. Некада је то био радио, телевизија, а данас су то друштвене мреже. Место где људи проводе највише времена и из тог разлога ми треба да будемо ту уколико желимо да оно што радимо, пропагирамо и у шта верујемо буде видљиво. То је разлог зашто посећујемо Стартит центре по целој Србији и говорим на ову и сличне теме - навео је Никола Вуковић.
Никола успешно води пројекте брендирања на друштвеним мрежама многих брендова, а поред тога дао је своје личне примере брендирања себе, своје агенције и пројеката.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa