Инфо

22. октобар 2020.22. окт 2020.
Насловне стране за четвртак, 22. октобар 2020. године

Насловне стране за четвртак, 22. октобар 2020. године

Дневни листови у издањима за четвртак, 22. октобар на насловним странама пишу о саставу нове владе Србије, погоршаној епидемиолошкој ситуацији и другим темама.

АЛО - "Драматично: У једном дану 512 заражених" о најјачем удару короне на Србију од почетка пандемије и најављују хитну седницу Кризног штаба.

БЛИЦ - "Аларм", о епидемиолошкој ситуацији у Србији након што су регистрована рекордна 512 новозаражена корона вирусом у једном дану. "Дилема: Једно министарство и три министра", о саставу нове Владе Србије.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Следеће недеље имаћемо 1.000 оболелих на дан", прогноза епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом. "Како ће изгледати нова влада", лист пише о њеном саставу.

ДАНАС - "Млади раде за 440, прижељкују 800", о ценама рада у еврима на почетку каријере у Србији. "Вучић завртео министарства", о спекулацијама о саставу нове Владе Србије.

ИНФОРМЕР - "Затварају се границе?!" лист пише о новим мерама против вируса корона.

КУРИР - "Нова влада" о томе ко ће чинити састав нове владе. "Најцрњи дан у Србији", лист пише да је половина заражених у Београду.

ПОЛИТИКА - "Стижу нове дозе увозних вакцина против грипа", о вакцинацији у Србији. "Подела одговорности пред тешке изазове", о новој Вади Србије.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Шапић и Дачић први пут о новим функцијама", интервју са председницима Српског патриотског савеза (СПАС) и Социјалистичке партије Србије, Александром Шапићем и Ивицом Дачићем.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa