Инфо

27. октобар 2020.27. окт 2020.
Насловне стране за уторак, 27. октобар

Насловне стране за уторак, 27. октобар

На путевима у Србији возаче данас очекују магла и на појединим деоницама влажни и клизави коловози на местима где има опалог лишћа, а због славе може бити појачан саобраћај посебно на фреквентнијим путним правцима, саопштио је јутрос Ауто мото савез Србије (АМСС).

Пажљива вожња саветује се на путевима у пољопривредним крајевима где пољопривредне машине остављају за собом наносе земље на коловозу што је посебно опасно ноћу када је због магле видиљивост смањена, додаје се у саопштењу.

До 29. октобра од 7 до 16 часова, због радова на поправци оштећених делова коловоза на магистралном путу Марковац - Белосавци саобраћај ће бити успорен и одвијаће се наизменичним пропуштањем возила.

Измедју петљи Мерошина и Дољевац на аутопуту Ниш - Лесковац почели су радови на реконструкцији коловоза и уклањању чеоне наплатне станице Дољевац, због којих ће се саобраћај до 10. новембра одвијати двосмерено у смеру од Ниша ка Лесковцу.

Због радова на редовном одржавању магистралног пута измедју Мрчајеваца и Адрана данас од 7.00 до 17 часова саобраћај бити успорен због наизменичног пропуштања возила.

Данас од 7.00 до 18 часова на петљи Мали Пожаревац, у смеру ка Београду због радова ће бити затворено укључење на аутопут из правца Малог Пожаревац ка Београду, а алтернативни путни правац води од Младеновца преко Сопота и Авале.

Према информацијама предузећа Путеви Србије на наплатним станицама нема задржавања, а како је саопштила Управа граничне полиције на граничним прелазима само на теретним терминалима и то на оним најфреквентијм камиони чекају до 180 минута.
Фото
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa