Инфо

25. новембар 2020.25. нов 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

АМСС: Смањена видљивост

Магла у већини крајева Србије смањује видљивост и отежава вожњу те се возачима препоручује путовање у времену од 10 до 16 часова када ће видљивост бити боља у односу на јутарње и вечерње сате, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Возачима се препоручује да користе светла за маглу када је видљивост испод стотинак метара, а уколико је видљивост испод 50 метара да упале и сва четири показивача правца. На наплатним станицама нема задржавања. На путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања.

На теретним терминалима граничних прелаза камиони на излазу на прелазу Батровци чекају 180 минута, Шид 180 минута, Хоргош 180 минута, Келебија 120 минута, Бачка Паланка 60 минута. На осталим прелазима за камионе нема задржавања.

Данас ће се у периоду од 9.00 до 18 часова, изводити радови на делу ауто-пута Е-75, деоница петља Београд - петља Бубањ Поток (Лештане). У зони радова, у смеру Београд-Загреб као и у смеру Загреб-Београд за саобраћај ће бити повремено заузета трака за укључење/искључење код петље Тошин Бунар код Студентског града.
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa