Инфо

5. децембар 2020.5. дец 2020.
Троје чланова РЕМ-а тражи да се осуди напад посланика СНС на то тело

Троје чланова РЕМ-а тражи да се осуди напад посланика СНС на то тело

Троје чланова РЕМ-а је данас саопштило да су тражили да РЕМ објави саопштење којим се осуђује напад на посланика СНС Владимира Ђукановића на то тело.

Јудита Поповић, Слободан Цвејић и Вишња Аранђеловић су навели да су у среду, 2. децембра, од председавајућег Савета РЕМ-а тражили и сазивање хитне седнице да би се одлучило да се све следеће ванредне и хитне седнице одржавају он-лајн.

У саопштењу се наводи и да нису добили одговор на свој други захтев, да се током епидемије корона вируса седнице РЕМ-а, уместо телефоном, одржавају на интернету онлајн, путем комуникацијских платформи.

У саопштењу су навели да је одлука председавајућег Савета РЕМ-а да не закаже седницу Савета по хитном поступку с те две тачке дневног реда, "у супротности с Чланом 21. Закона о електронским медијима".

Посланик СНС Ђукановић је у среду у дебати у Скупштини Србије позвао РЕМ да "реагује због ширења панике" јер се у медијима "прича само о корони". Он је рекао да је "велики противник" регулаторних тела уопште и да би их "сва погасио" јер "њих нико не контролише", а плате су им "огромне... као пијавице на буџету".
Бета

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa