Инфо

24. јануар 2021.24. јан 2021.
Осуђујемо позив на убиство
Саопштење за јавност

Осуђујемо позив на убиство

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу најоштрије осуђује позиве на убиство повереника др Александра Пајића. Скандалозно је да неистомишљеници и мрзитељи Српске напредне странке са несмањеним жаром настављају да позивају на физичку ликвидацију наших функционера.

Застрашујуће је да се у нашем друштву појавила група грађана која сматра да је позивати на убиство, линч, силовање и вешање оних са којима се не слажу легитимно, чак и пожељно. Парадоксално је да је реч о индивидуама које се крију иза слободе говора, слободе мишљења и других људских права.

У данашњој Србији, свако има право на своје политичко мишљење, да критикује потезе власти, да гласа за кога жели, али нико нема право да позива на убиство. Подсећамо да слобода говора има своје границе и да се та слобода не односи на говор мржње. Позивима на убиство повереника Градског одбора Српске напредне странке др Александра Пајића, та граница је прекорачена.

Стога, захтевамо од надлежних да под хитно процесуирају лице које стоји иза овог кукавичког и веома озбиљног напада на нашег повереника и градоначелника Шапца.

ГО СНС Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa