Инфо

5. март 2021.5. мар 2021.

Посланик СНС Бирманчевић:Подржавам одлучност председника државе у обрачуну са организованим криминалом

Као изабрани представник народа у републичкој Скупштини, а првенствено као грађанин Србије, снажно подржавам одлучност председника државе Александра Вучића у обрачуну са организованим криминалом.

Нико од нас није био свестан размера монструозности које су долазиле од групе људи за које се испоставило да су повезани и са државним функционерима. А све што смо до сада сазнали, судећи по најавама председника Александра Вучића, тек је један мали део.

Грађани Србије, Европе и света биће шокирани детаљима истраге против организованог криминала. Овако нас је председник пре неколико дана обавестио да није крај језивим информацијама. А многи су се забринули. Међу њима је значајан број оних који са разлогом стрепе. Управо оних су имали свој удео у рушењу државе сарађујући са талогом нашег друштва.

Што се више отимају, видимо, стисак државе је јачи. Никада у модерној историји Србије није постојала већа решеност да се стане на пут злу и да се наша држава и наше друштво напокон избаве из канџи криминалаца који су нас све годинама уназад држали као таоце.

Све нас интересује ко су ти људи. Ко су они који су радили против наше земље, наших грађана, који су одлучивали о животу и смрти? Ко су они који су се дрзнули да помисле да убију председника, да земљу заробе у вртлогу злочина и страха? Желимо да знамо њихова имена и да их видимо пред лицем правде.

Дајем пуну подршку председнику Александру Вучићу и молим га да иде до краја, све док и последњи злочинац и криминалац не заврши тамо где им је и место - на робији.

Народни посланик у НСРС (Посланичка група) Александар Вучић – За нашу децу
др Бобан Бирманчевић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa