Инфо

6. март 2021.6. мар 2021.
Фото: Бета

Фото: Бета

Вучић: Тужилаштво ће одлучити шта ће бити показано градјанима након Седнице за националну безбедност

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Тужилаштво за организовани криминал (ТОК) одлучити који ће материјали о криминалним делима групе Вељка Беливука бити показани градјанима након седнице Савета за националну безбедност.

"(ТОК) знају шта им је чинити, шта је дозовљено, и није. Сасвим је сигурно да због дела родитеља (чија су деца нестала) нећемо показати оно што је најмонструозније, али показаћемо неке делове да градјани виде с чим имамо посла", казао је Вучић на конференцији за новинаре у Палати Србије након састанка с амбасадорком Кине Чен Бо.

Седница Савета за националну безбедност заказана је за вечерас у 18.00, а Вучић је најавио да ће на њој бити речи и о имунизацији на корона вирус и приликама на Косову, региону, Европи и свету и да ће трајати "два-три сата".

"Наш је циљ да обезбедимо сигурност овде - како од оног што је ситније - од изнуда, разбојништва и рекетирања, до тога да се никада не понове монструозни злочини", додао је он.

Вучић је навео да постоје групе који би да наследе Вељка Беливука и поручио им да ће им "сасећи крила".

Рекао је да "тајкунски медији" и неки политичари воде кампању против одлуке о објављивању материјали и говоре да "није тако страшно и да нису опасни људи".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa