Инфо

21. април 2021.21. апр 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за среду, 21. април

Београдски листови на насловним странама издања за среду, 21. април 2021. године, пишу о наводима да је председник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма подводио малолетнице, о епидемији корона вируса и другим темама.

БЛИЦ - "Покренута истрага против Марковића", о томе да ће бити испитани наводи да је функционер из Јагодине Драган Марковић Палма подводио малолетнице. "Свадбе за 50 људи кад број заражених падне испод 100", лист пише када ће бити могућа масовна окупљања која су тренутно забрањена због епидемије корона вируса.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Држава поклања младима 150.000 кућа у селима", о најави Министарства за бригу о селу да почиње да откупљује напуштене куће широм Србије. "Ђиласов 'сведок' јуришао на РТС", лист преноси тврдње Драгана Марковића Палме о човеку који га је оптужио да је подводио малолетнице.

ДАНАС - "Тужитељка је дужна да се огласи о Палми", о наводима да је Марковић Палма подводио малолетнице. "Манастир Високи Дечани је стално на удару", ауторски текст епископа рашко-призренског Теодосија.

ПОЛИТИКА - "Британски сој одговоран за све више оболеле деце", о последицама те варијанте корона вируса у Србији. "Тужилаштво на потезу, Марковић тражи да иде на полиграф", о покретању истраге против функционера из Јагодине због навода да је подводио малолетнице.
Агенција Бета

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa