Инфо

21. април 2021.21. апр 2021.
Pixabay

Pixabay

Јединствена евиденција субјеката у здравству

Агенција за привредне регистре (АПР) је објавила Јединствену евиденцију субјеката у здравству, која омогућује претраживање јавних регистрованих података о здравственим установама и приватној пракси на територији Србије.

Како је саопштено из АПР путем овог претраживача је омогућен јединствени приступ подацима о приватној пракси, односно предузетницима уписаним у Регистру привредних субјеката, као и о здравственим установама, које обављају здравствену делатност на територији за коју је задужен АПР, а регистроване су у Регистру здравствених установа, који води који води та агенција.

"На основу критеријума који се односе на шифру делатности из области здравства и територију (општину), путем претраживача се добија листа приватне праксе и здравствених установа које обављају задату здравствену делатност на изабраној територији (општини), уз могућност прегледа детаља о сваком субјекту појединачно", наводи се у саопштењу.

Јединственој евиденцији субјеката у здравству може се приступити преко интернет странице АПР, на страници Регистри - Здравствене установе - Претраживање података.
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa