Инфо

21. април 2021.21. апр 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Почела реконструкција пута Богосавац - Радовашница

Радови на асфалтирању пута од Богосавца до Радовашнице почели су данас. Дужина пута је 19,2 километра и радове, чија је вредност 366 милиона динара, финансира Влада Републике Србије, преко Путева Србије.

Фото: Глас Подриња


Рок за завршетак реконструкције пута је децембар 2021. године, али ће Предузеће за путеве Ваљево, које је извођач радова, убрзати посао и све би требало да буде готово до средине јуна.

Фото: Глас Подриња


Градоначелник Шапца Александар Пајић обишао је радове у Радовашници. Овом приликом је најавио да ће пут бити врхунског квалитета.

Фото: Глас Подриња


-Велико ми је задовољство што сам присутан овде на почетку радова на реконструкцији пута Богосавац-Добрић-Цуљковић-Радовашница. Ово је локални пут у чији смо реконструкцију ушли уз помоћ своје Владе. Због оптерећености овог пута, каменолома који се овде налази, 14,5 километара ће бити рађено у два слоја асфалта. Мештани Поцерине добијају пут који ће им много значити за живот на селу, бржи долазак до Шапца, али и остваривање свих права и потреба које имају као грађани Шапца. Сигуран сам да је ово начин да породице остају на селу и за побољшање услова живота на селу. Обећали смо да ћемо имати партнерски однос са својом Владом и Државом и то полако остварујемо. Ово је тек почетак. Борићемо се да Шабац буде град будућности, рекао је градоначелник Пајић.
Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa