Инфо

8. мај 2021.8. мај 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за 8. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 8. мај 2021. године највише пишу о реакцијама на најаву Хрватске да ће отворити војни камп на Косову, о одлуци за спајање СПАС-а и Српске напредне странке, о пандемији корона вируса и о другим темама.

БЛИЦ - Интервју са лидером Српског патриотског савеза (СПАС) Александром Шапићем "Зашто се спајамо са СНС". О ситуацији са пандемијом корона вируса у свету "Дупли корона мутант прети да разори Индију".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о најавама Хрватске за оснивање војног кампа на Косову и Метохији "План Хрвата о кампу иде пред СБ УН?". О оптужбама за силовање против глумца Бранислава Лечића "За силовање слаби докази?".

ДАНАС - Интервју са бившим функционером СПАС-а Владаном Глишићем "Шапић је идеалан за обрачун с људима Небојше Стефановића". Глумац Раде Шербеџија у интервјуу наводи "Радници ће опет гласати за оне који се куну у 'националне идеале'".

ПОЛИТИКА - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића поводом најаве да ће Хрватска отворити свој војни камп на Косову "Вучић: Гарантујем да неће бити нових 'Олуја'". О пандемији корона вируса "Да ли ће патенти вакцина постати јавно добро".
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa