Инфо

15. мај 2021.15. мај 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Министарство грађевинарства: Два милиона динара за Љубовију

На јавном конкурсу за доделу бесповратних средстава који је спровело Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Љубовији је додељено 2.000.000 динара из буџета Републике Србије за суфинансирање израде документа ПГР за насељено место Љубовија.

План генералне регулације у Љубовији је у фази уговарања, а процењена вредност је 4.000.000 динара, од чега је 2.000.000 динара обезбеђено овим конкурсом.

Средства је добило двадесет јединица локалне самоуправе на територији Републике Србије у укупном износу од 27.736.806 динара. Из Министарства поручују да поред националних инфраструктурних пројеката, значајна су улагања у локалне саобраћајнице и комуналну инфраструктуру како би се подигао квалитет живота грађана у целој Србији.

Бесповратна средства из буџета Републике Србије за суфинансирање израде планских докумената добила су три града: Зајечар, Нови Пазар, Лесковац и општине: Љубовија, Голубац, Бојник, Босилеград, Брус, Љиг, Ражањ, Нова Варош, Блаце, Мали Иђош, Бачка Паланка, Тутин, Лапово, Трговиште, Бабушница, Ариље и Кањижа.
Ljubovija.info

Најновији број

10. јун 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa