Инфо

15. мај 2021.15. мај 2021.
Нове медаље за Тару и "Асолуте"

Нове медаље за Тару и "Асолуте"

Тара Цветковић и мале балерине "Асолуте" из Абрашевића вратиле су се у Шабац окићене новим медаљама. На управо завршеном "Спринг фесту" у Новом Саду освојиле су три златне и две вронзане медаље.



Два злата су освојиле девојчице старости од четири до седам година у категорији мини. Тара, која је са седамнаест година наступила у сениорима, у солу је узела бронзу, као и Дуња Нешић, у категорији Јуниора. Њих две су у дуету освојиле злато. Укупно њих 13, у изуетној конкуреницији, донело је у Шабац пет медаља. Такође, Тара је освојила и награду за најемотивнији наступ.



Александри, Хелени, Лари, Лени, Каћи,Теодори, Јелени, Петри, Милици и двема Ленкама ово је било прво такмичење. Ако се по јутру дан познаје, Шабац ће се тек поносити њима.



Све кореографије и овога пута осмислила је Тара. Подсећамо, прошле године Тара и Дуња су се са овог фестивала вратиле са по златном медаљом у соло наступима и златом у дуету.

Интернационално такмичење, које је ове године окупило више од 800 извођача, свих узраста, из Региона познато је по афирмацији младих играча и кореографа. Наступе оцењују еминентне судије
Глас Подриња

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa