Инфо

11. јун 2021.11. јун 2021.
BMW скуп у недељу на Старом граду

BMW скуп у недељу на Старом граду

Викенд пред нама биће у знаку 6. BMW скупа у организацији BMW клуба уз подршку Туристичке организације града Шапца. У недељу, 13. јуна, на простору бивше касарне, поред тврђаве уз реку Саву са почетком у 12:00 сати сви љубитељи аутомобила марке BMW имаће прилику за дружење, уверити се у љубав према BMW возилима и погледати узбудљива такмичења уз добру забаву. Очекује се више од 300 возила на једном месту, а скуп укључује и BMW мотоцикле, па су и њихови власници позвани да учествују.

Учесници ће бити награђени у десет категорија: German style, Clean look, Old school, најбоља рестаурација, најлепше фелне, најлепши ентеријер, најбољи М/М пакет опреме, DB ауспух, испит спретности и Burnout/Drift. Најбоље и ове године оцењују представници BMW клубова из земље и региона.



И ове године манифестација има хуманитарни карактер, те се позивају учесници и посетиоци да се придруже акцији „BMW-еисти за живот!" и донирају средства за лечење нашег суграђанина Драгана Милутиновића тако што ће купити улазницу за сваки аутомобил по цени од 500 динара. Сва средства од купљених улазница биће донирана за Драганово лечење.
Туристичка организација Града Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa