Инфо

31. јул 2021.31. јул 2021.
бета

бета

Данашња штампа доноси

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 31. јул 2021. године, пишу о подизању оптужнице против криминалне групе Вељка Беливука, о дешавањима у Босни и Херцеговини, поразу Новака Ђоковића у полуфиналим мечевима на Олимпијади и о другим друштвеним и политичким темама.

АЛО - Лист пише о подизању оптужнице против припадника криминалне групе Вељка Беливука.
БЛИЦ - О поразу српског тенисера Новака Дјоковића, лист преноси његову изјаву "Имао сам жељу, борићу се за бронзу". Репортаже из ВМЦ Карабурма под насловом "Лјуди, вакцинишите се, немојте пролазити овај пакао".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О поништењу закона у Бањалуци "Српска једногласно одбила Инцков жиг". О подизању оптужнице против криминалне групе Вељка Беливука "Тужилац тражи за Беливука доживотну".

ДАНАС - Лист преноси своја сазнања "Још једно име злоупотребљено на петицији подршке Вучићу". Изјава адвоката Јовице Тодоровића поводом оптужби председника Србије да је криминалац "Забрињава што Вучић дели вредности криминалних група".

КУРИР - "Ђоковић без финала, изгубио од Зверева, ништа од златног слема", о поразу тенисера Новака Дјоковића на Олимпијским играма.

ИНФОРМЕР - "Новак остао без два злата", о поразима Новака Дјоковића у полуфиналу Олимпијским играма у Токију.

ПОЛИТИКА - Интервју са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем "Озбиљан смо играч у сектору хране". О уласку станара у урушену зграду у Видовданској улици "Цео живот спаковали за мање од четири сата". Лист преноси "Подигнута оптужница против Беливукове групе".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Ноле је највећи, жао ми је што сам га победио", изјава немачког тенисера Александра Зверева након што је на Олимпијским играма победио Новака Ђоковића.
БЕТА

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa