Инфо

1. август 2021.1. авг 2021.
Бета

Бета

Насловне стране за недељу, 1. август

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 1. август 2021. године пишу о Олимпијским играма, иницијативи "Отворени Балкан", почетку школске године, али и о другим друштвеним и политичким темама.

АЛО Лист пише да су у околини Цетиња пронадјени остаци за које се сумња да припадају Николи Станишићу "Надјени остаци Аркановог кумчета". Под насловом "Џејмс Бонд у Београду", о томе да глумац Данијел Крејг снима у Србији.
БЛИЦ О поразу српског тенисера Новака Дјоковића на Олимпијским играма, под насловом "Хвала ти, Ноле". Лист пише да глумац Данијел Крејг борави у Београду "Џејмс Бонд тајно снима у Београду".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ Интервју са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком "Ићи ћу у Сарајево, не плашим се хапшења". Лист пише да су при крају вештачења низа бруталних ликвидација "Беливуков клан убио осморицу".

КУРИР Лист пише о томе отпору појединих медицинских радника према вакцинацији против корона вируса "Заблуда: Лекари који неће вакцину плаше се стерилитета".

ПОЛИТИКА Ауторски текст председника државе Александра Вучића "'Отворени Балкан' је историјски корак за регион". Интервју са министром просвете Бранком Ружићем "Школска година почиње на време".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ После изјаве министра одбране Небојше Стефановића да нису тачни наводи тог листа да је био повезан с криминалцима, у новом издању пише "Стафановић од ФБИ тражи да га брани од Српског телеграфа".

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa