Инфо

17. септембар 2021.17. сеп 2021.
Општа болница Шабац, нови кревети, донација Министарства здравља

Општа болница Шабац, нови кревети, донација Министарства здравља

Нови кревети Општој болници Шабац

У оквиру пројекта „Хитан одговор Републике Србије на ЦОВИД -19“, који спроводи Министарство здравља уз подршку Међународне банка за обнову и развој, Општа болница Шабац је добила укупно 30 модерних болничких кревета.

Додатни контигент од 10 кревета “Елеганца 2“, који су стигли током недеље, као и 20 кревета -“Елеганца 1“, који су испоручени почеком прошлог месеца, су модели савремених болничких кревета светски познатог произвођача Линет из Чешке републике.
Нови кревети Општа болница Шабац


Кревети су дизајнирани у складу са највишим сигурносним стандрадима које налаже здравствена нега, практични, функционално прилагодљиви једноставним коришћењем команди контролног панела. Опремљени су специјалним медицинским душецима са атни-декубиталним својствима и осталом додатном опременом.
С обзиром на софистицирана својства и намену, кревети су распоређени на одељењима са јединицама интензивне и полуинтензивне неге.


Захваљујући овој набавци посредством Министарства здраваља, рачунајући број кревета раније набављених из донација, скоро две трећине постељног фонда је замењено модерним болничким креветима који су у функцији квалитета неге и комфора за пацијенте које се лече у нашој установи.

Најновији број

21. октобар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa