Инфо

26. новембар 2021.26. нов 2021.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за 26. новембар

Београдски дневни листови на насловним странама сутрашњих издања највише пишу о договору председника Србије и Русије Александра Вучића и Владимира Путина о цени руског гаса за Србију а баве се и другим политичким и друштвеним темама.

БЛИЦ - "Србији најјефтинији гас у Европи", о договору Вучића и Путина о цени руског гаса за Србију. "У ЕУ ћемо моћи са Синофармом, али само уз пцр тест", о путовањима имунизовних грађана Србије са кинеском вакцином против ковида.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Руси неће оставити Србе на цедилу", о договору Вучиа и Путина о цени руског гаса за Србију."Како ће студенти са бебом добијати државну помоћ", о мерама за повећање наталитета.

ДАНАС - "Вучич купио цену гаса само до избора", о договору председника Србије и Русије о цени руског гаса за Србију. "Хир режима од 418 милиона евра", о томе како је изградња национаог стадина у Сурчину, за три године, поскупела три пута.

НОВА - "Јеремић против председничке кандидатуре Поноша", о несугласицама унутар Народне странке. "Београд дао без конкурса 30 милина евра за НВО настале у време власти СНС", о сазањима тог листа.

ПОЛИТИКА - "Братска цена гаса за Србију, 270 долара за 1.000 кубика", о договору Вучића и Путина о цени руског гаса за Србију. "Наши људи генетски склони високом крвном притиску ", интервјуу научне саветница у Института "Винча" Невене Вељковић.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa