Инфо

30. новембар 2021.30. нов 2021.
Pixabay

Pixabay

Хладан и сув последњи новембарски дан

У Србији умерено до потпуно облачно, мало хладније и у већини места суво, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Ујутро и пре подне на југу и југоистоку у нижим пределима местимично са слабим падавинама кише и снега, а у брдско-планинским пределима са снегом уз формирање и мање повећање снежног покривача.

Дуваће умерен и јак ветар, северни и северозападни, од средине дана у слабљењу. Јутарња температура ће се кретати од минус два до четири степена Целзијуса, а највиша дневна од три до седам степени.

Отопљавање као најава новог пада температуре

У Србији ће у среду бити топлије и у већем делу суво са дужим сунчаним интервалима, само на северу и истоку ујутро и пре подне уз више облачностии понегде са слабом кишом. У четвртак се очекује ново наоблачење са кишом са севера, запада и југозапада до краја дана прошириће се и на остале крајеве.

Од петка ће бити облачно, хладније, у нижим пределима местимично са кишом, у брдско-планинским са снегом, уз даље повећање висине снега. У недељу и почетком наредне седмице снег се очекује и у нижим пределима, када ће доћи и до формирања мањег снежног покривача.

Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa