Инфо

4. децембар 2021.4. дец 2021.
Фото: Бета

Фото: Бета

Вучић у Горњим Недељицама поручио да је дошао да саслуша сваки проблем и примедбу

Председник Србије Александар Вучић казао је данас у Горњим Недељицама, код Лознице, да је свестан колико проблема постоји у том крају, судећи по томе колики број људи присуствује његовој посети.

Обраћајући се окупљеним градјанима испред цркве у том месту, Вучић је казао да је дошао да саслуша проблеме грађана и размотри решења, а посебно да разговара о проблемима због најаве отварања рудника литијума компаније Рио Тинто.

Ту сам да саслушам сваки ваш проблем и примедбу. На нешто ћемо наћи одговор, на нешто нећемо, али ћу да саслушам све", рекао је председник.

Он је казао да је позвао и "оне који су најгласнији у протесту" да додју да о проблемима разговарају и додао да не зна да ли ће они доћи након што "заврше са блокадама".

Вучић је тражио да у порту цркве уђу "обични људи", наводећи да "неће да разговара са општинским руководством".

Нећу укинути Закон о референдуму, Србију неће водити они који не победе на изборима

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да неће укинути Закон о референдуму, наводећи да Србију неће водити они који не победе на изборима.

"(Активиста иницијативе Крени Промени) Саво Манојловић каже ако ја не укинем Закон о референдуму, а мени не пада на памет да укидам, већ сам га потписао. Неће Србију водити ни Рокфелер ни Манојловић, осим ако не победе на изборима", казао је Вучић новинарима током обиласка околине Лознице.

У више од 50 градова у Србији за данас су најављене блокаде путева, због закона о референдуму и експропријацији.

Председник ће данас посетити Горње Недељице код Лознице, где је у 15.00 заказан његов разговор са мештанима, како је казао, у цркви у том месту.

Он је разговарао са грађанима Бање Ковиљаче и најавио да ће то место посетити министар пољопривреде Бранислав Недимовић, како би сазнао како да се помогне пољопривредницима у том крају.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa