Инфо

7. децембар 2021.7. дец 2021.
фото: Глас Подриња / Радови на нисконапонској мрежи започети у Месној заједници Петковица

фото: Глас Подриња / Радови на нисконапонској мрежи започети у Месној заједници Петковица

Квалитетније снабдевање електричном енергијом у Петковици

Радови на нисконапонској мрежи започети су и у Месној заједници Петковица. Дужина ове мреже је 2,5 километра. Вредност радова износи око 7,5 милиона динара, а носилац истих је Електродистрибуција. Завршетак ових радова се очекује за 10 до 15 дана.

Почетак ових радова обишао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

-Ово село има заиста велики потенцијал и град Шабац са Месном заједницом Петковица жели да унапреди услове у којима ће ови људи живети. Поносан сам што видим осмехе на лицима ових људи. Трудимо се да све оно што обећамо нашим суграђанима заиста и урадимо. Радимо све што је у нашој моћи да живот наших суграђана који живе у селу прилагодимо животу људи у граду јер од Шапца правимо град будућности – казао је др Александар Пајић.

Без обзира на временске прилике Електродистрибуција Шабац интензивно ради на реконструкцији нисконапонске мреже.

фото: Глас Подриња / Комплетна реконструкција нисконапонске мреже


- У Белој Реци смо завршили мрежу а у Петковици радимо комплентну реконструкцију нисконапонске мреже. Мештани су имали проблем са честим несташицама електричне енергије и са напоном. Стара мрежа иде по неприступачном пределу што је знатно отежавало одржавање те мреже с обзиром да је она сама по себи била у јако лошем стању – додао је директор Електродистрибуције Шабац Дејан Јовановић.

О значају ових радова причали су становници Петковице.
-Ово за мештане месне заједнице Петковица значи много и од изузетног је значаја. Мештани ове улице имали су велике проблеме протеклих деценија, а нико није ни покушао да реши тај проблем. Захвални смо граду Шапцу и новој Градској управи која нам је изашла у сусрет –Председник МЗ Петковица Владан Бајић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa