Инфо

15. август 2022.15. авг 2022.
Мачваинфо.рс

Мачваинфо.рс

Глушчани два сата тракторима блокирали центар села и пут С.Митровица (Богатић)-Павловића мост

У Глушцима су пољопривредници, око 2 сата, блокирали раскрсницу у центру села и државни пут 1Б реда Сремска Митровица- (Богатић) -Павловића мост.....

На тај начин су, како су нам у изјавама рекли, подржали протест пољиопривредника у Новом Саду и другим местима Србије, као и све захтеве “Иницијативе за опстанак пољопривреде Србије”.
Мачваинфо.рс

Пољопривредници који су данас протестовали у Глушцима у својим изјавама указују да је “ многобројним појединцима омогућено да се богате на рачун сељака, да су пољопривредници годинама приморани да своје производе дају у бесцење”, а да држава не предузима праве и конкретне мере да заштити пољопривреднике. Како су пољопривредници на протесту у изјавама истакли “овог пута сељаци који протестују по Србији ићи ће "до краја – до испуњења свих захтева".
Мачваинфо.рс

Блокада је трајала два сата, створена је велика, километарска колона камиона и аутомобила из оба путна правца, од Богатића ка С.Миторвици, као и из правца Сремске Митровице ка Богатићу и Павловића мосту.....Блокирани путници стрпљиво су чекали да се протест заврши. Блокада и протест завршени су без инцидената око 12,30 часова.

Редакција Мачваинфо
Мачваинфо.рс

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa