Инфо

19. август 2022.19. авг 2022.
Насловне стране за петак, 19. августа 2022. године

Насловне стране за петак, 19. августа 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама сутрашњих издања највише пишу о састанку председника Србије Александра Вучића и премијера Косова Аљбина Куртија у Бриселу, о седници београдске скупштине а баве се и друштвеним и спортским темама.

БЛИЦ - "Деца нису била везана, возач био преморен ?", о удесу аутобуса са децом из Србије у Бугарској. "Јокић и Мицић спремни за Европско првенство", о кошаркашкој репрезентацији Србије.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о састанаку председника Србије Александра Вучића и премијера Косова Аљбина Куртија у Бриселу у тексту под насловом "Курти хоће хаос на КиМ а не договор". "У учионици без маски" о одлуци Тима за школе у вези почетка нове шкосле године у условима ковида.

ДАНАС - "ЕУ тражи решење а Вучић и Курти желе нове тензије", о сусрету председника Србије Александра Вучића и премијера Косова Аљбина Куртија у Бриселу. "Сведоци отказују сведочења, судјење на корак до колапса", о томе зашто се ћути о медијским наводима да Српска листа прети анонимним сведоцима у процесу за убиство Оливера Ивановића.

НОВА - "Имена директора крили од медија", о томе како је београдска скупштина бирала директоре јавних предузећа и установа. "Пензионере убијао вирус и немогућност лечења", о подацима о смртности најстаријих.

ПОЛИТИКА - Лист пише о састанаку председника Србије Александра Вучића и премијера Косова Аљбина Куртија у Бриселу у тексту под насловом "Дијалог без резултата". "Бура због разрешења и именовања директора", о седници београдске скупштине.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa