Инфо

19. август 2022.19. авг 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Десић добио 2,1 километар пута

Асфалтирањем две деонице Десић је добио 2,1 километар пута, за шта је из буџета Града Шапца издвојено 28 милиона динара, истакао је градоначелник др Александар Пајић у петак приликом посете том селу. На тај начин, око педесетак домаћинстава боље је повезано са путним правцима у окружењу.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

-Све оно што смо обећали и испуњавамо. Мени је велико задовољство што сам данас, заједно са господином Жељком Јовићем, нашим амбасадором у Бугарској, видео срећу на лицима мештана Десића. Ово место другачије изгледа од моје последње посете, јер смо урадили 2,1 километар пута. За ту намену опредељено је 28 милиона из градског буџета и заиста је велико задовољство што смо око 50 домаћинстава које повезује овај пут спојили и омогућили им живот достојан 21.века- рекао је Пајић и додао да је циљ да се створе једнаки услови за живот и у граду и у селима.
Фото: Глас Подриња

-Путна инфраструктура је неопходна да бисмо то постигли. За последњих 20 месеци урадили смо више од 70 километара пута заједно са својом државом. Имамо стабилан буџет. Следеће је село Корман, па Петловача. Нико неће бити заборављен и радићемо све то је потребно како бисмо побољшали услове живота за све суграђане- нагласио је Пајић.
Фото: Глас Подриња

Председник Савета Месне заједнице Десић Огњен Милетић навео је да је пут од великог значаја за младе.
-Захваљујем се Градској управи града Шапца и градоначелнику. Нама младима посебно значи путна инфраструктура, како бисмо лакше, безбедније и брже могли да путујемо- рекао је Милетић.
Фото: Глас Подриња
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa