Инфо

30. септембар 2022.30. сеп 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за петак, 30. септембар 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 30. септембар највише пишу о нацрту статута Заједнице српских општина на Косову, о предстојећем попису становништва и о другим темама.

БЛИЦ - Лист пише о иницијативи "Силоватељи не смеју на улицу без контроле!". О медјународним састанцима председника Србије Александра Вучића "Вучићев маратон осам састанака за осам дана".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о нацрту статута Заједнице српских општина на Косову "Срби таоци Уставног суда лажне државе". "Без психолошкиња и туризмолошкиња у ђачким књигама", лист наводи да је родно осетљив језик "пао" код просветних власти.

ДАНАС - Интервју са председавајућим Председништва БиХ Жељком Комшићем "У односу према Босни и Херцеговини, Хрватска све сличнија Србији". "Власт не жели да разговара о Старици", изјава посланика и председника Одбора за заштиту животне средине Александра Јовановића Ћуте.

ИНФОРМЕР - Лист преноси, "Путин данас припаја исток и југ Украјине".

КУРИР - О ценама екскурзије у школама, "Зашто неки професори за екскурзију узму 1.300 евра".

НОВА - "Генерални секретар владе штитио Беливуков клан", лист пише да полицијске белешке указују на спрегу власти са криминалом. О приводјењу више особа у Подгорици због сумње да су одавали информације Москви "Руски шпијун службеник администрације Црне Горе".

ПОЛИТИКА - О предстојећем попису становништва "Градјани одговарају на 69 питања". "Енергетским предузећима 900 милиона евра на зајам", о помоћи државе јавним предузећима.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О захтевима које Запад има према Србији, "Запад тражи да ухапсимо 17 руских шпијуна".
Бета
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa