Инфо

4. октобар 2022.4. окт 2022.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за уторак 4. октобар 2022. године

Дневни листови на насловним странама издања за уторак 4. октобра, пишу о резултату избора за председника Републике Српске, састанку председника државе Александра Вучића са мађарским премијером и савезним канцеларом Аустије у Будимпешти, и о другим темама.

АЛО - О изборима за председника Републике Српске "Додик победио, Тривићева тражи ново гласање". "Седморо људи се отровало печуркама", пише лист о случају у Шапцу.

БЛИЦ - О проширењу истраге о криминалном клану Вељка Беливука "Веља у прљави посао увукао жену и ташту". "Масовно тровање печуркама у Шапцу", о случају због којег је више људи хоспитализовано.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О резултатима избора у Републици Српској "Додиков тријумф, Тривићева тражи репризу избора". О ситуацији на тржишту "И презле поскупели због рата у Украјини".

ДАНАС - О изборима у Републици Српској "Додикова тешка ноћ". О томе да је у Србији регистровано око милион комада ватреног оружја "Србија при врху Европе по броју наоружаних грађана".

КУРИР - "Интерпол јури 36 кавчана и шкаљараца", наводи лист. О изборима у Босни и Херцеговини у тексту "Босански лонац".

ИНФОРМЕР - "Вучић: Србија неће бити паркинг за мигранте", о закључцима трилатералног састанка са премијером Мађарске и аустријским канцеларом у Будимпешти. "Путин игра на све или ништа", о руској подморници која је наводно напустила базу на Арктику.

НОВА - Пише да Москва користи Косово да би оправдала отимање украјинских области "Руси нам 'помажу' да им уведемо санкције". Лист пише и о бившем заменику градоначелника Београда "Горан Весић координира формирање 'српског блока'".

ПОЛИТИКА - О трилатералном самиту у Будимпешти "Србија ће се ускладити са визном политиком ЕУ". О могућим променама у правосуђу "Министарство правде разматра увођење регистра силоватеља".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Након састанка са Орбаном и Нехамером, председник Србије Александар Вучић поручио "Скочио бих од среће као Бубка, кад би стао рат у Украјини".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa