Инфо

25. новембар 2022.25. нов 2022.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 25. новембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 25. новембар, пишу о Косову после договора о регистарским таблицама возила и о учешћу фудбалера Србије на Светском првенству у Катару.

БЛИЦ - Лист у тексту под насловом: "Таблице су победа, али најтеже нам тек долази" пише да су преговори Београда и Приштине све ближи "критичној фази". О вршњачком насиљу у Суботици: "Дечак остао без слизине због Тиктока".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Први лет 'орлова' заокупио Србе" - о учешћу репрезентације Србије на Светском фудбалском првенству у Катару. После договора о регистарским таблицама лист пише: "Курти да спроведе све старе споразуме".

ДАНАС - "Тактичка победа или стратешки пораз" - о опречним реакцијама на договор који су постигли преговарачи Београда и Приштине у Брислу. Бивши фудбалер и тренер Драгослав Степановић каже о репрезентацији Србије на Светском првенству у Катару: "Да поновимо Чиле и уђемо у полуфинале".

НОВА - Лист пише да је "половичан договор" Београда и Приштине вратио ствари на почетак: "Једини успех крхки мир на Косову". Лист, под насловом "Руски рулет од Ужица до Златибора", пише о наводно најсмртоноснијем путу у Србији.

ПОЛИТИКА - "И да уведемо санкције Русији, тражили би да признамо Косово" - пренси лист изјаву председника Србије Александра Вучића. Лист пише и: "Спрема се неоправдано поскупљење кафе за 10 одсто".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa