Инфо

30. новембар 2022.30. нов 2022.
Насловне стране за среду, 30. новембар 2022. године

Насловне стране за среду, 30. новембар 2022. године

Београдски дневни листови у издањима за среду, 30. новембар, највише пишу о најављеној реформи у енергетском сектору у Србији, о очекивању да Савет Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) додели пету фреквенцију за националну телевизију, о насиљу у школама и најави протеста просветних радника, и о другим темама.
АЛО - О насиљу над професорком у Трстенику: "Насилници још нису кажњени - Професорка не сме да се врати у школу".


БЛИЦ - "Фудбалер пао у Амстердаму због 115 кила кокаина", лист пише о бившем фудбалском репрезентативцу Србије Душану Петковићу који је ухапшен у медјународној акцији полиције. "Страни кланови преузели посао кријумчарења миграната у Србији", о мигрантима који преко Србије покушавају да додју до земаља западне Европе.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о намерама косовског премијера Аљбина Куртија: "Косово у УН, па се спаја с Албанијом".

ДАНАС - "Шапић није дошао на седницу, али остаје на челу Београда", о седници Скупштине града на којој се расправљало о предлогу за смену градоначелника Александра Шапића. "Зекић: Не постоји законски рок за одлуку", лист пише да Савет РЕМ-а још није доделило пету фреквенцију за националну телевизију.

ИНФОРМЕР - Председник Србије Александар Вучић поводом изјаве премијера Косова и Метохије да ће у Бриселу од Београда захтевати признање: "Курти, Косово остаје српско". Одлука Владе Србије, "Повећање пензија од децембра".

КУРИР - Бивши репрезентативац Србије Душан Петковић ухапшен у Холандији, "Син Илије Петковића и његов пасторак ухапшени због 115 килограма кокаина". О криминалној групи Вељка Беливука: "Миљковић је био мозак свега".

НОВА - Лист пише о предлозима Норвежана, након посете председника Србије Александра Вучића тој земљи, за смену руководиоца јавних предузећа у оквиру реформе енергетског сектора у Србији: "Први на листи за отказ директори ЕПС, 'Колубаре' и 'Србијагаса'".

ПОЛИТИКА - О најављеној реформи у сектору енергетике у Србији: "Професионалном менаџменту потребна политичка подршка". "Због насиља у школама просветари најавили протесте широм земље", лист пише о најавама протеста запослених у просвети.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише: "Макрон отишао код Бајдена по решење за Косово".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa