Инфо

31. јануар 2023.31. јан 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 31. јануар

Београдски дневници на насловним странама за уторак 31. јануар 2023. године највше пишу о успеху Новака Ђоковића и о изјави председника Хрватске и дешавањима у вези са Косовом.

БЛИЦ- О Новаку Ђоковићу који је после освојеног Аустралијан опена поново на првом месту "Тајна Новакове главе". О изјави председника Хрватске Зорана Милановића да је међународна заједница анектирала Косово "Хрвати признали да нам је отето Косово".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Највећи део насловне стране посвећен Новаку Ђоковићу и броју његових титула "Рекорд сигурно пада, Новак напада коту 25". Лист пише да уз план Европске уније за Косово постоји и нон-пејпер документ "Западне силе не искључују нови 'Рамбује'".

ДАНАС - О могућем утицају актуелних проблема са Косовом на хомогеност Српске напредне странке "СНС опстаје док има апанаже за чланство". "Цео државни апарат служио у уништавању доказа за 'Дољевац'", о бројним контроверзама четири године након саобраћајне несреће.

НОВА - Пише о детаљима нове оптужнице против пљеваљског нарко боса "И тужилац радио за Шарићев клан". Марко Јакшић из Народног покрета Срба са Косова и Метохије каже "Вучић не може да брани Србију, он је уцењена личност".

ПОЛИТИКА - Преноси изјаву председника Србије Александра Вучића са отварања обновљеног Чешког дома у Београду "Земан је био уз нас кад су то смели само храбри". Лист цитира и председника Хрватске "Отели смо Србима Косово".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa