Инфо

1. фебруар 2023.1. феб 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за среду 1. фебруар

[Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 1. фебруар, пишу о косовској кризи, формирању Заједнице српских општина (ЗСО), сведочењу члана групе Вељка Беливука о плану за убиство српског председника Александра Вучића./b]

АЛО - Лист о руско-украјинском сукобу пише: "Кијев ће тражити све моћније оружје".

БЛИЦ - Лист детаље са суђења групи Вељка Беливука доноси у тексту "Звицер за убиство Вучића обезбедио пет милиона евра и рекао 'биће још' ".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О рату у Украјини: "Кијев формира 'армију дронова' ". Под насловом "Америчка рампа за Куртија", о наводима да САД блокира улазак Косова у Савет Европе до промене става о ЗСО.

ДАНАС - О реакцији опозиције на сазивање посебне седнице Скупштине Србије о европском предлогу за Косово лист пише под насловом "Опозиција: Вучић да не долази без француско-немачког плана". Повереница за равноправност Бранкице Јанковић изјавила: "Већина грађана није ни свесна колико се нашим подацима тргује".

ИНФОРМЕР - Лист о извештају Владе Србије о преговорима с Приштином: "Куртијеви батинаши напали Србе 68 пута за 137 дана".

КУРИР - О суђењу клану Вељка Беливука: "Вучић главна мета клана". Поскупљење у Србији, "Најпопуларнији половњаци поскупели чак и до 1.500 евра".

НОВА - Тврдње члана групе Вељка Беливука, Срђана Лалића који се нагодио са тужилаштвом, лист преноси под насловом "Клан Беливука починио девет убистава која нису на оптужници". Интервју с потпредседником Народне странке Мирославом Алексићем: "Нико не зна о чему и како Вучић преговара".

ПОЛИТИКА - Интервју с председником Скупштине Србије Владимиром Орлићем: "Напади на јединство и здесна и слева". О наоружању Војске Србије лист пише: "Пушка с два калибра биће стандардно оружје ВС".
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa