Инфо

6. фебруар 2023.6. феб 2023.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за понедељак, 6. фебруар 2023. године

Београдска дневна штампа на насловним странама издања за понедељак, 6. фебруар пише о снежним сметовима у Србији и насталој штети, о Косову и Метохији, а пише и о другим актуелним економским и друштвеним темама.

АЛО - Француска и шпанска полиција разбиле српско-хрватску крими групу: "Покрали дијаманте вредне пет милиона евра", пише лист. Интервју са Владимиром Павичевићем: "Мило пада у марту".

БЛИЦ - Лист пише да је Запад одредио приоритете на Балкану, у тексту "Санкције Русији у сенци Космета". Лист доноси традиционалну листу "Педесет најмоћнијих на интернету".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Сметови одсекли планинска села", о последицама снежних падавина на југозападу Србије.

ДАНАС - Изјава председника Демократске странке Зорана Лутовца: "Вучић у Европи није вук, већ умиљата пудлица". Некадашњи министар одбране Драган Шутановац каже за лист: "И Београду и Приштини звони звоно за узбуну".

НОВА - Лист пише да је 25.000 људи без струје услед великог снега, у тексту "Завејана Србија". Под насловом "Чак 95 одсто отпадних вода у Србији потиче из ЕПС-а", о томе да термоелектрана Никола Тесла угрожава реку Саву.

ИНФОРМЕР - Временске непогоде: "Ледена апокалипса". Лист пише да је склопљен "пакт Курти-Камбери-Угљанин" у тексту под насловом "Пале Санџак и југ Србије".

КУРИР - Временске непогоде: "Мећава оставила 25.000 људи без струје, завејано 250 километара путева". Нови шеф НАТО канцеларије у Београду Ђампјеро Романо: "Ако дозволимо Путину да победи Украјину, сви ћемо годинама плаћати високу цену".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Хапшење у Новом Саду: "Отмичари пали у филмској потери". Најтужнија прича Србије: "Мали Лука (4) остао без оца са три године сад се и сам бори за живот".

ПОЛИТИКА - Интервју са министарком енергетике Дубравком Ђедовић: "Држава субвенционише цену струје и гаса, али немамо златни ћуп". Лист преноси изјаву премијерке Ане Брнабић: "Србија се држи ЗСО".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa