Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 9. фебруар

Дневне новина издања за четвртак, 9. фебруара 2023. пишу на насловним странама о земљотресима у Турској и Сирији, односима Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије, о новим правосудним законима.

АЛО - Глумица Бранка Веселиновић преминула у 105. години "Последња жеља јој била да упозна Нолета". О некадашњој министарки Зорани Михајловић лист пише под насловом "Сви беже од Зоране".

БЛИЦ - "Заратиле мајка и свекрва Ане Волш", пише лист о тексту из Америке. Акција "Блиц фондације": "Др Зорица лечи малог Алексеја баш као некад његовог тату".

ДАНАС - Адвокат Зденко Томановић: "На делу је опет симулирање напретка ка владавини права". Земљотрес у Турској и Сирији: "Главна брига у Србији је градња кућа без папира".

НОВА - "Власт ће и Сајам да жртвује због Београда на води", лист пише о новим грађевинским плановима у Београду. Посланик Демократске странке Срђан Миливојевић: "Орлић се понаша као стечајни управник наше Скупштине".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Односи напредњака и социјалиста: "Привидно затишје, избори су још у игри". Трагедија у Искендеруну, у Турској: "Земљотрес однео и српског дечака".

ИНФОРМЕР - "Ђиласов кум би са Дачићем да хапси Вучића", лист пише да је предеседник покрета "Ослобођење" Млађан Ђорђевић позвао лидера СПС Ивицу Дачића да председника државе Александра Вучића "сместе у Забелу".

КУРИР - Под насловом "Прорачунати", лист пише о понашању Социјалитичке партије Србије. Текст посвећен великом фудбалском тренеру Мирославу Блажевићу: "Оде Ћиро".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише: "Зорана (Михајловић) руши (Александра) Вучића парама путарске мафије". О лекару осумњиченом за насиље: "Хирург испребијао жену а сад се вади на лекове".

ПОЛИТИКА - "Жртве из рушевина откопавају голим рукама", пише лист о Сирији после катастрофалних потреса. Са Косова и Метохије лист пише: "Зашто је Курти заратио против спрског зејтина".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa