Инфо

29. март 2023.29. мар 2023.
конференција за медије поводом манифестације: С. Никшић и М. Пановић (десно) градски већник за спорт (фото: Глас Подриња)

конференција за медије поводом манифестације: С. Никшић и М. Пановић (десно) градски већник за спорт (фото: Глас Подриња)

Традиционална фитнес манифестација у Шапцу

Шести традиционални Nika fit day, међународна фитнес манифестација биће приређена у Шапцу. Као и претходних година биће организовани мастер класови, радионице и едукације које ће водити стручњаци из иностранства, нагласила је Сања Никшић, организатор догађаја, на конференцији за медије.

-Акценат ове године је инклузивној радионици која траје два часа и има за циљ подизање свести свих и указивање на могућности различитих активности особа са инвалидитетом кроз савезе који постоје у свим градовима. Кроз упознавање са њиховим радом, оне могу наћи праву активност и за себе - истиче Никшић.

Инклузивна радионица је у суботу, на Тргу шабачких жртава од 14 до 16 часова, предвиђена је и презентација јединственог инклузивног спорта баскин који већ неколико година постоји у Шапцу.

У остатку програма учесници ће снимати најновију кореографију за youtube где ће се представити више стотина учесника. Мастер клас ће бити организован у хотелу, где ће бити током викенда и радионице различитих врста плеса.

Покровитељ манифестације је Град Шабац.
G.P.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa