Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Породично насиље и контроверзе у серији " Јужни ветар" у фокусу националне штампе (фото: Агенција Бета)

Породично насиље и контроверзе у серији " Јужни ветар" у фокусу националне штампе (фото: Агенција Бета)

Насловне стране за четвртак, 30. марта

Београдски дневници на насловним странама издања за четвртак, 30. март, највише пишу о истеривању верника и монаха из богомоља у Украјини, о случају убиства мајке четворо деце у породичном насиљу, о сцени из филма "Јужни ветар" у којој се спомиње пројекат "Јадар".

БЛИЦ - Лист пише о случају злостављања осмогодишње девојчице "Пет црних рупа које су прогутале девојчицу (8)". О случају убијене жене у породичном насиљу "Андреа већ 10. убијена жена у 2023."

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О истеривању верника из богомоља у Украјини "Молитвом се бране од терора Зеленског". О окупљању представника албанске заједнице из Северне Македоније, Албаније, Црне горе и Косова "Србија и Српска јачају везе због велике Албаније".

ДАНАС - О полемици поводом сцене у серији "Јужни ветар" у тексту "Власт екологе и раније називала плаћеницима".

НОВА - Лист пише о дугу од 225 милиона евра јавог предузећа "Нови златни падобран за 'Србијагас' који ћемо сви платити". Интервју са министром привреде Радетом Бастом "Министри негодовали или ћутали на предлог за санкције Русији".

ПОЛИТИКА - "У страху од Албанаца, Курти шиканира Србе", пише лист. О исељењу монаха из кијевско-печерске лавре у тексту "Битка за опстанак светиња или протеривање руских шпијуна".
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa