Инфо

6. јун 2023.6. јун 2023.
„Мала, мала матура“ (Фото: Глас Подриња)

„Мала, мала матура“ (Фото: Глас Подриња)

Матурски плес предшколаца у организацији ПУ „Наше дете“

Одржана „Мала, мала матура“

Уз посебно припремљене кореографије и нумере „Јесења соната“, „Како расту деца“, „Љубав“, 1027 предшколаца са сеоског и градског подручја у спортској хали „Зорка“ поздравило је родитеље и васпитаче који су им пожелели срећан полазак у први разред. Традиционална „Мала, мала матура“ емотиван је тренутак за „Предшколску установу „Наше дете“, јер после вишегодишњег дружења испраћа малишане у нову животну авантуру.
Матурски плес предшколаца (Фото: Глас Подриња)

-На овај начин је наша установа заједно са децом желела да се захвали родитељима на дивној сарадњи, свима онима који су нам помогли да одрастамо заједно у квалитетној и здравој средини и да нашим другарима пожелимо пуно среће у наредној етапи њиховог живота, а то је полазак у школу. То је сан сваког предшколца и за њих један од значајнијих дана у животу. Нама су, као и њима, подељене емоције. Радосни смо што су превазишли период који је за њих јако значајан, а опет нам је жао што се растајемо, јер смо са том децом провели много времена заједно, са њима прошли лепе и мање лепе тренутке, постали на неки начин чланови њихових породица. Ово су тренуци када осећања тешко могу да се опишу речима, али сигурно је да је слика са овог скупа понос нашег града и установе- рекла је директорка ПУ „Наше дете“ Сандра Мићић.

Васпитачице са децом (Фото: Глас Подриња)

Сандра Мићић (лево) са децом (Фото: Глас Подриња)

Овога пута, додала је, осим због нестабилних временских прилика, спортска хала је изабрана и из безбедносних разлога, како би се боље организовао долазак, одлазак и сам наступ малишана.
Родитељи бодрили малишане (Фото: Глас Подриња)

-Пред њима је нови, важан период у животу. Желимо им много успеха и среће у даљем школовању, као и свим старијим генерацијама које се сад налазе на прекретници у образовном процесу и предстоји им даљи упис у средње школе или на факултете- поручила је Мићићева.

Радост уз игру (Фото: Глас Подриња)

Један од најважнијих дана у животу (Фото: Глас Подриња)
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa