Инфо

8. јун 2023.8. јун 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за четвртак, 8. јун

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 8. јун пишу о најави председника Србије Александра Вучића да ће бити ванредних парламентарних избора, протестима "Србија против насиља" и условима које је Запад поставио Приштини, преноси Бета.

БЛИЦ - О року који је Приштини дао Запад за повлачење специјалних јединица са севера Косова и расписивање нових избора у тексту "За Куртија данас бити или не бити". "Тукли ђака Кинеза, па се умешала и амбасада", о новом случају вршњачког насиља у Београду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Кажњавање Куртија у осам тачака", о санкцијама Приштини са Запада. "Украјинци потопили причу о губицима?", о рушењу бране на реци Дњепар.

ДАНАС - "Иза 'Србије против насиља' само грађани", кажу за лист опозициони политичари. "Бошку Савковићу шест месеци условне казне", због ношења транспарента на коме је била "обешена" лутка која личи на председника Србије.

НОВА - О повлачењу предлога Закона о управљању јавним предузећима у тексту "Победа струке, грађана и опозиције". "Глумци туже Мају Гојковић и Бакареца", пише лист.

ПОЛИТИКА - Лист преноси Вучићеву изјаву "Биће ванредних парламентарних избора". "Највеће улагање у аеродром Никола Тесла од изградње", о отварању нове писте. "Хиљаде Руса и Украјинаца остале без воде", о рушењу бране на реци Дњепар.
Г. П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa