Инфо

6. јул 2023.6. јул 2023.
Реконструисани терен (Фото: Глас Подриња)

Реконструисани терен (Фото: Глас Подриња)

Ивањдански турнир у Поцерском Причиновићу на реконструисаном терену

Традиционални Ивањдански турнир у малом фудбалу, који се организује у Поцерском Причиновићу, играће се на свеже реконтруисаном терену поред ОШ "Стојан Новаковић". Турнир ће трајати шест дана, а учествују 24 екипе.

Стефан Богићевић (Фото: Глас Подриња)


-Овај турнир има традицију дужу од 20 година. Ове године учествују 24 екипе, већина је са територије Шапца, две из Београда, једна из Ваљева и две из Сремске Митровице. Играће се седам утакмица дневно, у трајању од два пута по 15 минута. Финале је 13. јула када ће бити и музички програм, рекао је Стефан Богићевић, организатор турнира и том приликом се захвалио Градској управи града Шапца, градоначелнику Александру Пајићу, ЈП "Инфраструктура" и Савету Месне заједнице Поцерски Причиновић на реконструкцији терена и помоћи у организацији.

Град помогао и у организацији (Фото: Глас Подриња)


Турнир почиње у петак, 7. јула у 19.00 часова. Надлежни су се потрудили и успели у томе да терен за ову прилику буде у новом руху.

-Поред тога што ће служити ученицима "Стојанове" школе терен је и поклон вредним, младим људима који годинама организују Ивањдански турнир. Ове године ће бити више од 250 учесника и то је изузетно леп догађај за Поцерски Причиновић. Надам се да ће све протећи у најбољем реду и да ће најбољи победити, рекао је градоначелник Шапца Алксандар Пајић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa