Инфо

9. јул 2023.9. јул 2023.
Четврти тркачки дан (Фото: Глас Подриња)

Четврти тркачки дан (Фото: Глас Подриња)

Одржан четврти тркачки дан на Шабачком хиподрому

Huntress АД "Зобнатице" је победница трке дана "Шабачке омице" четвртог тркачког дана на Шабачком хиподрому. Победничко грло јахао је Ђорђе Перовић, а тренирао Танасковић.

Трка дана "Шабачке омице" (Фото: Глас Подриња)


-Трка је нешто где не можемо увек да будемо сасвим сигурни какав ће исход донети. Ми се увек надамо и очекивали смо ову победу. Припремамо се за Шабачке коњичке свечаности где смо увек радо виђени гости, рекла је Тамара Иванишевић из Ергеле "Зобнатица".
Публици није сметала врућина (Фото: Глас Подриња)


Друго место у овој трци освојила је Almighty Rave Штале "Салаш" коју је јахао Милан Николић, а тренирао Душко Пајић. Трећа је кроз циљ прошла Olimba Катарине и Јоване Милошевић, са џокејом Гораном Мешетовићем, а у тренингу код Душка Пајића. Mistic Bel у сувласништву Шендековића је заузела четврто место, са џокејом Иштваном Козмом, у тренингу код Тамаре Шендековић.

Укупно шест трка (Фото: Глас Подриња)


На програму је било још пет трка. Победник прве трке "Ивањдан" био је Auensir, Саше Марковића, са џокејом Миланом Конкољем, у тренингу код Младеновића. Imperia је освојила "Меморијал Миомире Миње Кнежевић", а био је то други тријумф за џокеја Милана Конкоља. Flitsch и Ђорђе Перовић победили су у "Шабачком спринту", трећој трци овог тркачког дана. Berrygar са Гораном Мешетовићем у седлу је био најбржи у трци "Петровдан". "Меморијал Стефана Пауновића" освојио је Caravaggio са Ђорђем Перовићем.

Др Александар Перановић (Фото: Глас Подриња)


-Овај дан је у нашем календару битан као припрема за Шабачке коњичке свечаности које следе за две недеље. Имали смо до краја неизвесне трке, избалансиране хандикапе, грла која су добро спремљена, тако да ћемо и на Шабачким коњичким свечаностима имати одличне галопере. Све је спремно, прошли су први и други упис, уверен сам да ћемо бити пуне старт машине. Биће то круна наше сезоне и можда најбоље Свечаности до сада, рекао је директор Шабачког хиподрома др Александар Перановић.

Шабачке коњичке свечаности за две седмице (Фото: Глас Подриња)


Шабачке коњичке свечаности одржаће се 22. и 23. јула.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa